ESP Lis Garden Expert
ESP Lis Garden Expert

Poda i tala d'arbres a Viladecans al Baix Llobregat

Poda i tala d'arbres a Viladecans, Baix Llobregat, especialistes en poda i tala d'arbres i arbustos, mantenim els jardins en perfecte estat, així com ens encarreguem de la poda d'arbres per temporada o davant de la necessitat de realitzar el servei per trencament a causa del vent. En determinades ocasions efectuem actuacions puntuals davant del perill de trencament i de manteniment preventiu.


Serveis en zones enjardinades de cases, finques, zones industrials, zones urbanes per a particulars Empreses i Comunitats de Propietaris.


Fem podes d'arbres, plantes ornamentals, palmeres i altres, depenent de l'època de l'any, recomanada d'acord amb la planta.


La tala d'arbres se la pot fer a qualsevol època de l'any, utilitzem camions amb grua, a comanda del client es deixa la llenya trossejada o retirem la llenya del lloc.


Poda d'arbres a Viladecans i Baix Llobregat


La tala i poda d'arbres són pràctiques importants per a la cura dels arbres, però s'han de fer de manera responsable i considerant diversos factors.


La tala o poda d'arbres es realitza per diverses raons, com ara millorar la salut de l'arbre, donar-li forma estètica, eliminar branques malmeses o malaltes, controlar el creixement o neteja de zones per prevenció d'incendis.


Depenent de la mida i la ubicació de l'arbre, és possible que la seva dificultat sigui alta a l'hora de procedir al servei, per això cal comptar un professional amb experiència en tala d'arbres. Cal considerar la seguretat de les persones i la propietat circumdant.


Sempre prioritzem la seguretat en fer tasques de tala o poda d'arbres. Utilitzant sempre el nostre equip de protecció personal i assegurant-nos que ningú no estigui a prop de l'àrea de treball.

Poda i tala d'arbres a Viladecans al Baix Llobregat