ESP Lis Garden Expert
ESP Lis Garden Expert

Gespa artificial a Viladecans Baix Llobregat

Gespa artificial a Viladecans, Barcelona i gespa natural, instal·lació i manteniment de gespa, l'artificial és una gespa molt recomanable d'instal·lar, gràcies als avantatges que té, a diferència de la gespa natural, l'artificial requereix menys manteniments i estalvi de reg i per tant d'aigua.


Col·loquem una gespa de gran qualitat i d'aspecte totalment natural, amb l'avantatge que pot ser instal·lat a qualsevol superfície o paviment. La instal·lació de gespa natural continua sent demandada, per particulars que així ho desitgen o per a zones esportives i terrenys enjardinats, que gràcies a aquesta zona verda natural, contribueix a ser un nou espai saludable i bo per al medi ambient.


Aquest tipus de gespa, com és de suposar, requereix cures constants, muntatge de regs automàtics, vigilància i control de plagues de gespa, així com la seva cort periòdic, per mantenir la zona en perfectes condicions. Amb Lisgarden pot decidir quina opció és la millor per al seu projecte, pel nostre costat no faltarà l'assessorament corresponent i escoltar-lo per poder cobrir cada necessitat, a la instal·lació de la gespa, artificial o natural.


● Instal·lació de gespa per a comunitats de propietaris

● Instal·lació de gespa per a zones esportives

● Instal·lació de gespa per a terrenys enjardinats

● Gespa artificial o natural

● Instal·lació i manteniment de la gespa

Gespa artificial a Viladecans Baix Llobregat