ESP Lis Garden Expert
ESP Lis Garden Expert

Gespa artificial

Gespa artificial a Viladecans, Barcelona i gespa natural, instal·lació i manteniment de gespa, l'artificial és una gespa molt recomanable d'instal·lar, gràcies als avantatges que té, a diferència de la gespa natural, l'artificial requereix de menys manteniments i de l'estalvi de reg i per consegüent d'aigua.


Col·loquem una gespa de gran qualitat i d'aspecte totalment natural, amb l'avantatge que pot ser instal·lat en qualsevol superfície o paviment.


La instal·lació de gespa natural segueix sent demandada, per particulars que així ho desitgen o per a zones esportives i terrenys enjardinats, que gràcies a aquesta zona verda natural, contribueix a ser un nou espai saludable i bo per al medi ambient.


Aquest tipus de gespa, com és de suposar, requereix de cures constants, muntatge de regs automàtics, vigilància i control de plagues de gespa, així com la seva cort diari, per mantenir la zona en perfectes condicions.


Amb Lisgarden pot decidir quina opció és la millor per al seu projecte, pel nostre costat no faltarà l'assessorament corresponent i escoltar-per poder cobrir cada necessitat, en la instal·lació de la gespa, artificial o natural.


● Instal·lació de gespa per a comunitats de propietaris

● Instal·lació de gespa per a zones esportives

● Instal·lació de gespa per terrenys enjardinats

● Gespa artificial o natural

● Instal·lació i manteniment de la gespa


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.