ESP Lis Garden Expert
ESP Lis Garden Expert

Jardiners per a comunitats de propietaris a Viladecans

Jardiners per a comunitats de propietaris a Viladecans, Baix Llobregat, serveis de jardineria per a comunitats de propietaris, ens encarreguem de mantenir en perfectes condicions, jardins comunitaris o residencials, mitjançant manteniments personalitzats, adequats a les necessitats de cada comunitat i zona enjardinada o amb piscina.


Els nostres manteniments inclouen tot el necessari per mantenir la cura del seu jardí o piscina en òptimes condicions. Sempre equipats amb materials d'última generació i utilitzant productes biològics en la màxima mesura del possible.


La nostra llarga experiència en la gestió de zones enjardinades i el nostre interès per mantenir-nos a el dia sobre les últimes tendències en jardineria i paisatgisme, així com en les tècniques de la seva cura i manteniment, ens permeten deixar les zones amb una estètica impecable i un aspecte fresc i natural.


● Serveis de poda i tala d'arbres, palmeres i arbustos

● Riscos automàtics

● Cures i manteniments de la gespa

● Manteniment de plantes, flors i arbustos

● Manteniment i neteja de piscines comunitàries


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.