ESP Lis Garden Expert
ESP Lis Garden Expert

Crear un jardí amb plantes que necessiten poc reg

Tornar


Crear un jardí amb plantes de poc reg pot ser una idea excel·lent per conservar aigua i mantenir un espai verd bonic! Aquí tens alguns suggeriments de plantes que són coneguts per la seva tolerància a la sequera:


Plantes decoratives per a jardins resistents a la sequera


Cactus i suculentes: Són famosos per la seva capacitat d'emmagatzemar aigua a les fulles o tiges. Algunes opcions populars són el cactus de Nadal, l'àloe vera, l'echeveria i la planta serp.


Lavanda: Aquesta planta aromàtica és resistent i requereix molt poca aigua un cop establerta. A més de la seva bella aroma, atrau les abelles i altres pol·linitzadors.


Herbes mediterrànies: Herbes com el romaní, la farigola i l'orenga són natives de regions amb estius secs i sòls pobres. Són ideals per a un jardí de baix manteniment.


Agapant: També conegut com a lliri africà, l'agapant produeix flors cridaneres i pot sobreviure amb poc reg una vegada establert.


Yuca: Aquesta planta tropical és resistent a la sequera i afegeix un toc exòtic al jardí amb les fulles llargues i punxegudes.


Arbres i arbustos nadius: Investigar les espècies d'arbres i arbustos que són natives de la teva àrea pot ser una gran idea. Aquestes plantes estan adaptades a les condicions locals i sovint requereixen menys aigua un cop establertes.


Recorda que fins i tot les plantes tolerants a la sequera necessiten un reg adequat durant el primer any de creixement per establir-se correctament. Un cop establertes, moltes d'aquestes plantes necessitaran reg ocasionalment, però molt menys freqüent que les plantes que requereixen sòl constantment humit.


Un bon professional de la jardineria a Barcelona, pot aportar una bona orientació i assessorament sobre tot tipus de plantes, serveis forestals i neteja de parcel·les a Barcelona.


Crear un jardí amb plantes que necessiten poc reg